Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RospeedCraft

Gigoss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RosspeedCraft

Witajcie ! Pragnę zapowiedzieć serwer RosspeedCraft ! 

Jest to serwer Survival, który pod wieloma względami wyróżnia się od pierdyliarda innych serwerów tego typu .

WhiteList - NIE

Premium - Nie

Moby - Tak

Nowości, które będą wyróżniały RosspeedCraft od innych survivali :

* Brak dropu ze stone co sprawi, ze serwer będzie Hard i wszystko będzie cenne .

* Bardzo duże zainteresowanie serwerem poprzez administratorów .

* Duże ilości eventów .

* Bardzo dużo możliwości zdobycia rang : Vip , sVip Srebro , Diament , Obsydian

* Harmonia na serwerze - Tu się na chwile zatrzymam by rozpisać, ponieważ wiele ludzi mogło tego nie zrozumieć . Chodzi mi o to, że na naszym serwerze będzie takie coś jak budowanie domów/kryjówek/bunkrów wokół spawna . Gracze będą budowali domy wokół spawna i będą mogli zabezpieczać je cuboidami przez co inni gracze nie będą mogli ich okradać . A poza tym powstanie ładne miasteczko zbudowane przez WAS .

* Wojny gildii .

* Konkursy . Tutaj tak jak wyżej troszeczke się rozpisze . Chodzi mi o to, że na serwerze będą organizowane konkursy np. na najładniejszy domek, najlepszego budowniczego  . Co do tego najładniejszego domku to spośród domków zbudowanych wokół spawna wybrany zostanie najładniejszy domek, którego zwyciężca otrzyma obfitą nagrodę . Na najlepszego budowniczego : Na forum będą zapisy na budowniczych . O podanej godzinie zapisani gracze zostaną teleportowani w specjalne miejsce w którym będą musieli zbudować ciekawą budowlę .

* Plugin "Top PvP", który umożliwi topke graczy z największą ilością zabójstw . Możliwość zabijania się : Arena PVP oraz teren daleki od spawna :)

Prezentacja będzie systematycznie uzupełniana :) 

ScreenShoty spawnu itd. wstawie za kilka dni :)

Opublikowano

Wizja serwera całkiem spoko-- jakby serwer posiadał whiteliste. Gracze nie zbudują miasteczka, jak wam się wydaje, będą się bić ile wlezie. Również brak dropu, to według mnie zły pomysł, bez żadnych zabezpieczeń gracze po prostu użyją X-raya. 

Opublikowano

Wizja serwera całkiem spoko-- jakby serwer posiadał whiteliste. Gracze nie zbudują miasteczka, jak wam się wydaje, będą się bić ile wlezie. Również brak dropu, to według mnie zły pomysł, bez żadnych zabezpieczeń gracze po prostu użyją X-raya. 

Dziękuje . Troszkę sie pan myli :)

Wszystko przemyśleliśmy ! Teren na którym gracze będą budować miasteczko będzię zabezpieczony przed PVP .

Serwer bedzie miał odpowiednie zabezpieczenia , administracje która będzie czuwała nad serwerem . Żaden bot nam się nie wymknie . Przemyśleliśmy też sprawe gdybyśmy zabezpieczenia , ani my nie wykryli bota zrobią to gracze . Piszemy plugin, który będzie umożliwiał graczom kręcenie demka . :D

Opublikowano

Prezentacja beznadziejna. Minimalne minimum. Brak screenów, mizerny opis. Nie wiem czy z lenistwa czy z jakiegos innego powodu. Zupelnie mnie taka reklama nie przekonuje.

images.jpg

Opublikowano

Prezentacja beznadziejna. Minimalne minimum. Brak screenów, mizerny opis. Nie wiem czy z lenistwa czy z jakiegos innego powodu. Zupelnie mnie taka reklama nie przekonuje.

Napisałem że prezentacja będzie uzupełniana . Screenshoty zostaną wprowadzone .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...